جستجو

فراخوان اولین جشنواره ملی عکس حیران منتشر شد.

■ مهلت: تمدید تا ۱۳۹۶ ■

اولین جشنواره ملی عکس حیران با همکاری شرکت بی ویژن، سازمان حفاظت محیط زیست استان اردبیل، پایگاه تحلیلی خبری آذفوتو ، سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل، چاپ فروغ ایران، پایگاه خبری تحلیلی ابصار خبر اردبیل در سال ۹۶ برگزار میگردد.

جشنواره در دو بخش اصلی و ویژه برگزار میگردد:
الف ) بخش اصلی شامل طبیعت مناطق مختلف ایران
ب) بخش ویژه شامل عکس‌هایی از طبیعت استان اردبیل
موضوعات: مناظر و چشم انداز های طبیعت،   آشنایی با مناطق بکر ، گونه های گیاهی ،  حیات وحش

مقررات جشنواره:
– شرکت در جشنواره برای کلیه عکاسان و علاقه‌مندان آزاد بوده و تکمیل فرم شرکت به منزله پذیرش کلیه شرایط و مقررات جشنواره می باشد.
– کلیه آثار ارسالی باید در فاصله زمانی سالهای۱۳۹۰ الی خرداد ماه ۱۳۹۶ عکاسی شده باشند.
تبصره : عکس های ارسالی باید بوسیله دوربین های حرفه ای گرفته شده باشد، اسکن عکسهایی که بوسیله دوربین های آنالوگ گرفته می شود بصورت دیجیتال ارسال شود.
– عکس‌ها می بایست با فرمت JPG در اندازه ضلع بزرگ ۱۴۰۰ پیکسل و با دقت ۱۵۰dpi به همراه فرم ضمیمه شده کامل کرده و به همراه عکس پرسنلی به نشانی الکترونیکی azphoto.2008@gmail.com  ارسال نمایید. همچنین در صورت راه یابی به بخش مسابقه فایل اصلی با کیفیت مطلوب جهت چاپ و برگزاری نمایشگاه به دبیرخانه ارسال گردد.
– هر‌ عکاس می‌تواند در هر بخش حداکثر ۱۰ قطعه تک عکس به دبیر خانه ارسال کند.
– فایل عکس ها باید با ذکر کد بخش مربوطه، نام عکاس و شماره ردیف با حروف لاتین نامگذاری شوند.
مثال:
برای بخش الف  a.rezakarimi02 ،a.rezakarimi01
برای بخش بb.rezakarimi02 ،b.rezakarimi01
– هرگونه دخل و تصرف در عکس که سندیت عکس را مخدوش کند قابل قبول نمی باشد اما تصحیح نور و رنگ مجاز است .
– دبیرخانه جشنواره ارسال کننده عکس را صاحب اثر تلقی می‌کند و هرگونه مسئولیت در این مورد بر عهده ارسال کننده می‌باشد .
– شایسته است از دیگر آثار ارسالی که در دیگر جشنواره ها شرکت داده شده اند در این جشنواره خودداری فرمائید.
– پاسخگویی مسائل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده جشنواره می‌باشد
– علاقمندان می توانند جهت شرکت در جشنواره با ذکر مشخصات کامل ،ادرس، شماره تماس  و نام منطقه عکاسی آثار خود را ابه همراه فرم جشنواره ارسال نمائید.
– در صورت پذیرش آثار از سوی هیئت داوران ، باید اصل فایل در اندازه اصلی به دبیرخانه​ جشنواره ارسال گردد.
– شرکت در جشنواره به معنای پذیرش شرایط جشنواره بوده و برگزار کننده مجاز به استفاده از تمام یا بخشی از عکسهای پذیرفته شده در جهت امور نمایشگاهی، تبلیغاتی، و انتشاراتی را با رعایت حقوق معنوی صاحب اثر است.

همکاران دبیرخانه:
دبیر جشنواره: آیدین صادقی مقدم
دبیر اجرایی: دکتر سید صادق سیدی
مسئول شورای سیاست گذاری: دکتر بابک عزیزی
روابط عمومی: سهراب خیری

هیئت داوران: کاوه فرزانه، بابک شعبانی، شاهین جلالی

گاهشمار جشنواره:
آخرین مهلت ارسال آثار: ۲۸ خرداد ماه ۹۶ ( مهلت ارسال آثار تمدید نمی شود)
داوری آثار : ۲ تیر ماه ۹۶
اطلاع رسانی: ۱۰ تیر ماه ۹۶
برگزاری نمایشگاه و اهدای جوایز: ۲۸ تیر ماه ۹۶

جوایز در بخش اصلی
نفر اول لوح تقدیر ، خرید فیلترهای کوکین فرانسه تا سقف ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ریال
نفر دوم لوح تقدیر ،خرید فیلتر‌های کوکین فرانسه تا سقف ۸/۰۰۰/۰۰۰ریال
نفر سوم لوح تقدیر، خرید فیلتر‌های کوکین فرانسه تا سقف ۵/۰۰۰/۰۰۰ریال
جوایز در بخش ویژه
به نفرات اول تا سوم لوح تقدیر و جوایز نفیس اهدا میگردد
به اشخاصی که آثار آنها پذیرفته شود کارت ۱۰ درصد تخفیف تا سقف ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ریال جهت خرید فیلتر های کوکین فرانسه اهدا میگردد.

آدرس دبیرخانه: اردبیل ، شهرک اداری کارشناسان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل
تلفن تماس : ۰۹۱۴۶۱۸۲۲۵۷

فرم فراخوان عکس حیران

فقط به آفرینش اثر فکر کنید!

فستیوارت ثبت نام شما را انجام می‌دهد.

می‌توانید از خدمات ویژه‌ی «دپارتمان‌های تخصصی فستیوارت» برای ثبت‌نام، واریز و دریافت هزینه‌های ارزی، ترجمه‌ی متون ادبی، طراحی پورتفولیو، پوستر و … استفاده کنید.

اینجا کلیک کنید.
این خبر را برای دیگران بفرستید:
قبلیخبر قبلفراخوان هشتمین جشن مستقل فیلم کوتاه انجمن فیلم کوتاه ایران
خبر بعدفراخوان مسابقه بین المللی طراحی پوستر باردیو اسلواکی ۲۰۱۷بعدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مهم این صفحه