جستجو

فراخوان بین المللی مسابقه معماری ایده پردازی مدرسه و فضای آموزشی یونیسف منتشر شد.

  • مهلت: ۲۵ دی ۱۳۹۷

به گزارش فستیوارت بر اساس خبر منتشر شده در آرل،‌ یونیسف به واسطه کمپین آموزشی خود قصد دارد شرایط آموزش ۱۱۰ میلیون کودک را ایجاد کند. یونیسف به افرد جوان در پیدا کردن فضای آموزشی مناسب کمک می کند تا به طور موثر با چالش های روزافزون دنیا مواجه شوند. به رغم اهمیت این موضوع، میلیون ها نفر در سراسر دنیا فرصت های فراوان برای یادگیری را به دلیل غیرقابل دسترس بودن و عدم امکانات از دست می دهند. دستورالعمل ارائه چشم انداز آموزشی به این شیوه است که می بایست دارای تفکیک سن و دوره های مختلف باشد. شرکت کنندگان می بایست طراحی یک مرکز آموزشی چند منظوره با ظرفیت ۲۰۰ نفر در گروه سنی بین ۵ تا ۱۱ سال را به انجام برسانند. این فضاها می بایست به عنوان یک مکان تعاملی عمل کرده و با ساعت تحصیلی هر منطقه یا کشور همخوانی داشته باشند.

محتوای مسابقه

امروزه جهان با سرعت سرسام آوری در حال رشد است و به واسطه سرعت رشد شهرنشینی، فناوری، اطلاعات و تقاضای مردم، خِرد و هوش جوامع هم مدام دستخوش تغییرات شده است. برای مقابله با این مدل تحولات نسل های آینده می بایست طرح های مبتکرانه و تغییرات موثر آموزشی صورت گیرد. آموزش و پرورش یکی از مهم ترین ارگان هایی است که می تواند با دایر کردن محیط های آموزشی به رشد فکری و فرهنگی جوامع آینده کمک کند.
در طول یک دهه گذشته، آموزش و پرورش نسبت به ضرورت های حیاتی تمام جنبه های در حال تغییر دنیا تکامل یافته است. آموزش به عنوان یک عامل مهم اجتماعی شکل دهنده، نه تنها ذهن افراد جوان را پی ریزی و ارزشمند می کند، بلکه باعث ترقی توان بالقوه جامعه خواهد بود. آموزش و پرورش یکی از مهم ترین ابزار قدرتمند در ریشه کن کردن بسیاری از آلودگی های اجتماعی، سلامت، فقط، کمبود غذا و سایر معضلات اجتماعی است.

چالش مسابقه

ما بر این باوریم که معماری و طراحی می تواند به طور قابل ملاحظه ای در بازسازی زندگی کودکان در سراسر جهان کمک کند تا آموزش و پرورش به آنها نزدیک تر شود. فضاها تاثیرات بسزایی در محل زندگی انسان ها دارند، و با طراحی فضای آموزشی میلیون ها کودک از چنین فضایی بهره می برند. مسئولیت ما به عنوان طراح این است تا با ابزار طراحی خود فرایند مسائل اجتماعی را با نگرش موضوعات آموزشی رفع کنیم.
شرکت کنندگان می بایست طراحی یک مرکز آموزشی چند منظوره با ظرفیت ۲۰۰ نفر در گروه سنی بین ۵ تا ۱۱ سال را به انجام برسانند. این فضاها می بایست به عنوان یک مکان تعاملی عمل کرده و با ساعت تحصیلی هر منطقه یا کشور همخوانی داشته باشند.
سایت انتخاب شده (توسط طراحان) باید در منطقه باشد که هیچ گونه دسترسی به فضای آموزشی وجود نداشته باشد. مساحت ساختمان مدرسه نباید از ۵۰۰ متر مربع تجاوز کند. طرح مدرسه باید نوآورانه بوده و دانش آموزان را به یادگیری و روح جمعی تشویق کند. فضا و کانسپت طراحی میبایست به نحوی ارائه شود که گفتگوی محلی سالمی بین جوامع ایجاد کند. پس طراحی مدرسه باید پیشرفت اجتماعی را افزایش دهد.
ما شرکت کنندگان را تشویق می کنیم که فعالیت خود را گسترش دهند. فضاهای طراحی شده نباید محدود به فعالیت های استاندارد باشد. فضاهای آموزشی، مناطق بهداشتی و عرصه های اداری باید فعایت های نوآورانه را تحریک کنند تا باعث افزایش یادگیری و توسعه سریع آموزش شوند.
هدف از برگزاری این مسابقه، تمرکز بر معماری و زیرساخت های آن به عنوان ابزار اجتماعی است. هیئت جوری این مسابقه از ۶ کشور طرح های ارسالی را بررسی خواهند کرد.

جوایز

جوایز در مجموعه ۴ هزار دلار بوده که این مبلغ در سه رتبه اول تا سوم تقسیم می شود.
رتبه اول: ۲۰۰۰ دلار+دریافت گواهی+انتشار پروژه
رتبه دوم: ۱۲۰۰ دلار+دریافت گواهی+انتشار پروژه
رتبه سوم: ۸۰۰ دلار+دریافت گواهی+انتشار پروژه
۱۰ پروژه هم به عنوان طرح برتر انتخاب شده و به دریافت گواهی نائل می شوند.
همچنین پروژه های برندگان و طرح های برگزیده در وبسایت Volume Zero، و چندین مجله معماری بین المللی منتشر خواهند شد.

  • آخرین مهلت ثبت نام: ۲۵ دی ۱۳۹۷ – ۱۵ ژانویه ۲۰۱۹
  • آخرین مهلت ارسال آثار: ۵ بهمن ۱۳۹۷ – ۲۵ ژانویه ۲۰۱۹

هزینه ثبت نام

ثبت نام اولیه: برای شرکت کنندگان از کشور هند ۲ هزار روپیه (برای هر تیم) – شرکت کنندگان از کشورهای دیگر:۷۵ دلار (برای هر تیم)
ثبت نام استاندارد: شرکت کنندگان از کشور هند: ۲۸۰۰ روپیه (برای هر تیم) – شرکت کنندگان ازکشورهای دیگر: ۹۵ دلار (در هر تیم)

فقط به آفرینش اثر فکر کنید!

فستیوارت ثبت نام شما را انجام می‌دهد.

می‌توانید از خدمات ویژه‌ی «دپارتمان‌های تخصصی فستیوارت» برای ثبت‌نام، واریز و دریافت هزینه‌های ارزی، ترجمه‌ی متون ادبی، طراحی پورتفولیو، پوستر و … استفاده کنید.

اینجا کلیک کنید.
این خبر را برای دیگران بفرستید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مهم این صفحه