فراخوان رقابت طراحی سرویس غذا ۲۰۲۰ منتشر شد.
- مهلت: ۲۳ دی ۱۳۹۸
■ شرکت Enofrigo و Desall از تمامی طراحان بین المللی دعوت می کنند تا یک سیستم مجهز کاربردی جدید برای خدمات غذایی برای بخش HORECA طراحی نمایند.
≡ چه کسانی می توانند شرکت کنند؟
■ شرکت برای تمامی طراحان و استعدادهای خلاق ۱۸ سال و بالاتر از هر ملیتی آزاد است.
≡ شرایط آثار:
■ شرکت Enofrigo به دنبال یک سیستم مجهز و کاربردی جدید، اختصاص داده شده به زمینه های مختلف بخش HORECA (هتل-رستوران-کافه / پذیرایی)، برای نمایش و توزیع محصولات غذایی است که باید با ایجاد نوآوری از نظر زیبایی شناسی و کارکردهای اضافی، خود را از فهرست فعلی Enofrigo متمایز کند.
≡ هزینه شرکت در فراخوان:
■ رایگان است.
≡ جوایز:
■ مبلغ ۵۰۰۰ یورو جایزه نقدی برای برنده این رقابت در نظر گرفته شده است.
≡ لینک ها و دانلود ها:
- وبسایت اصلی مسابقه
- دانلود فایل های مورد نیاز
- دانلود فایل راهنمای انگلیسی