جستجو

فراخوان مسابقه تصویر‌سازی، کاریکاتور و طراحی گرافیک قایم، با شک!  توسط سازمان مردم نهاد کنترل سلامت منتشر شد.

■ مهلت: ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ ■

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، سازمان مردم نهاد کنترل سلامت (Ctrl+S) در نظر دارد همزمان با رونمایی سایت آموزشی طرح «قایم، با شک» با هدف آموزش پیشگیری از کودک‌آزاری در جامعه مسابقه تصویر‌سازی، طراحی گرافیک و کاریکاتور قایم با شک را برگزار ‎کند. خلق محتوای بصری پیام‎رسان برای آگاهی و فرهنگ‎سازی در جامعه از طریق طراحی اختصاصی برای بستر شبکه‌های مجازی و همچنین چاپ بر روی تی شرت هدف اصلی این رویداد است.

برگزاری این رویداد فرصتی برای هنرمندان متعهد به جامعه است تا از طریق آثار خلاقانه و کاربردی خود با اقشار مختلف ارتباط برقرار کرده، روند هوشیارسازی و آموزش آنها را با بهره‎گیری از جذابیت‎های بصری تسهیل کنند.

موضوعات:

۱- قایم، با شک!

با وجودی که در قوانین کشورهای مختلف برای تجاوز به کودکان، بالاترین مجازات‎ها در نظر گرفته شده است، متجاوزان بندرت شناسایى و مجازات مى‎شوند. دلیل اصلى این است که کودک در بیشتر موارد این راز را نگه مى‎دارد و هرگز درباره این تجربه دردناک با کسى صحبت نمى‎کند. قایم کردن تجربه تجاوز، قربانیان را به مسیر بسیار دردناکى سوق می‎دهد که سال‎های سال و حتی تا آخر عمر سایه‎اى از اضطراب، ترس، شک، بی‎اعتمادی و احساس گناه بر زندگى‎شان مى‎اندازد که نتیجه آن اختلال در رشد عاطفی و اجتماعی و انزوا یا جامعه‎ستیزی آنان در سنین بزرگسالی می‎شود.

۲- یکی از پنج‌ نفر، یکی از سیزده نفر

به گزارش سازمان جهانى بهداشت، تا ۱۸ سالگی از هر پنج دختر یک نفر و از هر ۱۳ پسر یک نفر آزار جنسى را تجربه مى‎کنند. این تنها موارد گزارش شده است و بادر نظر گرفتن آزارهای قایم شده این موارد می تواند بیش از اینها باشد. بنابراین هر یک از ما و کودکانمان می‎توانیم یکی از این آزار دیدگان باشیم.

۳- آموزش نه گفتن

کودکان باید بیاموزند که نه بگویند و مهمتر از آن اینکه به چه کسانی و به چه چیزهایی نه بگویند.

۴- کودک شاد، کودک ایمن

کودکان با نشاط و آگاه توان بیشتری برای حفاظت از خود دارند و ایجاد امنیت برای آنها، این چرخه شادی و امنیت را تقویت می‎کند.

شرایط شرکت در مسابقه :

– برگزارکننده، هر یک از شرکت‎کنندگان را مالک مادی و معنوی آثار ارسالی توسط آنها می‎داند و در صورت اثبات خلاف آن، مسئولیتی را برعهده ندارد و شرکت‎کننده باید پاسخگوی مراجع ذی ربط باشد.

– در صورت احراز کپی بودن اثر و یا عدم مالکیت مادی و معنوی ارسال‎کننده، ضمن حذف اثر از مسابقه یا پس از آن، حذف از بکارگیری در جهت اهداف موسسه، جایزه و یا وجه خرید حق نشر آن اثر از شرکت‎کننده باز پس گرفته خواهد.

– طرح‎های ارسالی باید با قوانین جمهوری اسلامی ایران منطبق باشند.

– حق نشر آثار برنده شده و آثار راه یافته به نمایشگاه متعلق به برگزارکننده خواهد بود و می‎تواند بدون محدودیت آنها را با ذکر نام هنرمند در رسانه‎ها و در قالب مدیوم‎های مختلف منتشر کند.

نحوه ارسال آثار:

– هر شرکت‎کننده مجاز به ارسال حداکثر دو طرح است.

– ضلع بزرگ اثر نباید بیشتر از ۴۰ سانتیمتر و کمتر از ۳۰ سانتیمتر باشد.

– تصویر آثار باید با فرمت jpeg، رزولیشن ۳۰۰ dpi و حجم کمتر از ۱۰ مگابایت ارسال شود.

– آثار تنها باید به رایانامه ghayembashaq@gmail.com ارسال شوند.

– حتما در بخش موضوع رایانامه ارسالی از الگوی” قائم باشک/ نام و نام خانوادگی” و تنها به زبان فارسی استفاده شود.

مانند: قائم باشک/ محمد محمدی

– حتماً هر اثر با نام و نام خانوادگی و کدهای ۰۱ و ۰۲ با واژگان انگلیسی نامگذاری شود.

مانند: ۰۱- Mohammad Mohammadi

– آثار باید در قالب یک فایل زیپ شده که تنها با نام و نام خانوادگی هنرمند با واژگان انگلیسی نامگذاری شده است در قالب یک رایانامه ارسال شود.

– به همراه فایل زیپ آثار فرم اطلاعات شرکت‎کننده در دو  فرمت word و pdf (یا jpeg) و عکس واضح هنرمند با حجم کمتر از  ۵۰۰ کیلوبایت ارسال شود.

چند نکته:

– آثاری که از قابلیت بیشتری برای انتشار و اثرگذاری در شبکه‎های اجتماعی مجازی یا چاپ بر روی تی شرت برخوردار باشند در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت.

– توجه داشته باشید که دیده شدن محتوا و پیام تصویری اثر در ابعاد نسبتاً کوچک گوشی‎های همراه، سادگی و در عین حال پر مغز بودن عناصر بصری و تکنیکی، هوشمندی و خلاقیت در خلق آثاری که بتواند به طور ضمنی و غیرمستقیم پیام خود را برساند و بر مخاطب اثر بگذارند، از جمله مواردی است که می‎توان در تولید آثار هنری پیام‎رسان در رسانه‎های نوین و حتی محصولات کاربردی در نظر گرفت.

– اگر متنی در اثر وجود دارد مختصر و موجز و با رعایت دستور زبان ادبیات فارسی نگاشته شود.

گاه‎شمار مسابقه:

– آخرین مهلت ارسال آثار ساعت ۱۲ شب ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ خواهد بود. علاقه‎مندان توجه داشته باشند که به دلیل فشردگی زمانی تمدید این زمان امکانپذیر نخواهد بود.

– آثار برگزیده در قالب یک نمایشگاه از ۳۱ شهریور در گالری چهار در تهران، خیابان سهروردی، اشراقی، پلاک ۴، به نمایش در خواهد آمد.

جوایز و حقوق مادی:

– نفر اول رشته تصویرگری دو سکه بهار آزادی

– نفر اول رشته گرافیک دو سکه بهار آزادی

– نفر اول رشته کاریکاتور دو سکه بهار آزادی

– به هر یک از راه‎یافتگان به نمایشگاه مبلغ ۱۵۰ هزار تومان بابت حق نشر آثار پرداخت می‎شود.

توضیح: در انتخاب آثار راه‎یافته تعداد برابر از هر یک از رشته‎ها مطرح نخواهد بود و بر اساس رای هیئت داوران ممکن است از یک رشته تعداد بیشتری اثر به نمایشگاه راه پیدا کند.

هیئت داوران: کیانوش غریب‎پور، بزرگمهر حسین‎پور، علی هاشمی شهرکی، وحید نیکگو و نیما دهقانی.

دبیر: مهدی عبداله‎زاده

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه مسابقه با شماره ۰۲۱۸۸۰۰۳۰۰۶ تماس بگیرید.

فقط به آفرینش اثر فکر کنید!

فستیوارت ثبت نام شما را انجام می‌دهد.

می‌توانید از خدمات ویژه‌ی «دپارتمان‌های تخصصی فستیوارت» برای ثبت‌نام، واریز و دریافت هزینه‌های ارزی، ترجمه‌ی متون ادبی، طراحی پورتفولیو، پوستر و … استفاده کنید.

اینجا کلیک کنید.
این خبر را برای دیگران بفرستید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مهم این صفحه