فراخوان مسابقه گرافیک فن آورد تا ده آذر تمدید شد.
■مهلت: تمدید تا روز ۱۰ آذر■
آینده را شروع کن!
- ثبت نام در بزرگ ترین مسابقه تخصصی گرافیک کشور آغاز شد. این مسابقات که از سال ۱۳۹۴ در دانشگاه صنعتی شریف شروع گردید و از داوران واساتید مطرحی بهرهمند بود، امسال نیز با همکاری و حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان و اول مارکت به انجام میرسد. دانشگاه صنعتی شریف میزبان برگزاری بخش حضوری این مسابقات در سال ۱۳۹۵ است و تندیس تخصصی پایان این مسابقه نیز به صورت رسمی از طرف دانشگاه صنعتی شریف اهدا میگردد.
- بخش گرافیک مسابقات فنآورد فرصتی است متفاوت تا گرافیستهای مطرح و افراد مستعد، چالشی هیجان انگیز با نیازهای واقعی و تعاملی نزدیک با مشتری و بازار کار داشته باشند؛ نیازها و پروژههای واقعی که امروزه بخشهای مطرح دولتی و خصوصی با توجه به نتایج موفق فن آورد در مسابقات سالهای گذشته در اختیار این مسابقه قرار داده اند. این امر، فرصت نادر و کم نظیری برای شناسایی افراد مستعد و توانمند جدید برای معرفی به منابع مسایل و نیازمندیهای گرافیکی میباشد.
- اهدای بیش از ۶۰ سکه بهار آزادی، گواهی رسمی دانشگاه صنعتی شریف، معرفی به بازارکار و تندیس فنآورد تنها بخشی از جوایز این مسابقه بزرگ گرافیک میباشد که در کنار اعطای رتبه ملی گرافیک از طرف دانشگاه صنعتی شریف، این مسابقه را جزو چالش برانگیز ترین مسابقات گرافیک کشور می کند.
ثبت نام مرحله اول این مسابقه که به صورت ارسال نمونه طرح و رزومه میباشد از اول آبان شروع شده و تا ۵ آذر ادامه دارد. برگزیدگان و راهیافتگان به مرحله حضوری نیز در آذر ماه ۱۳۹۵ در دانشگاه صنعتی شریف به رقابت خواهند پرداخت.
هدف از برگزاری مسابقه
- مسابقه گرافیک فن آورد یک مسابقه مهارت سنجی میان هنرمندان این رشته است.
- این فراخوان امیدوار است به عنوان یکی از بزرگترین مسابقات هنری گرافیک ایران بتواند بخش خوبی از ماهرترین هنرمندان این حوزه را شناسایی کند.
- یکی از مهمترین اهداف این مسابقه ایجاد ارتباط میان هنرمندان و بازار کار حرفه ای است.
- هنرمندانی که به واسطه بالا بردن مهارت های خود، درگیر فضای آکادمیک گشته و فرصت ارتباط گیری با فضای کار را از دست داده اند، در این مسابقه برای ایشان فرصتی ایجاد میشود تا از استعدادهایشان بهره گیرند و ارتباط خوبی با فضای کاری ایجاد کنند.
- در جریان این مسابقه هنرمندان می توانند با همتایان خود در یک گردهمایی حضور پیدا کنند و آشنا شوند.
- فن آورد تلاش می کند با استفاده از ظرفیت مسابقه فرهنگ نخبه گزینی و توزیع فرصت عادلانه را جایگزین گزینش های ناسالم دیگر کند.
شیوه اجرای مسابقه
مسابقه حضوری فن آورد در آذر ماه سال ۹۵ برگزار می شود، تنها هنرمندانی امکان حضور در مسابقه را دارند که در گزینش اولیه که توسط ارسال رزومه و به صورت مجازی انجام می شود تأیید شوند، رقابت در بخش ارسال رزومه بسیار فشرده خواهد بود از همین جهت بهتر است فرد حتی الامکان بهترین آثار خود را به دبیرخانه اینترنتی ارسال کند.
گرایش های مسابقه
■ تبلیغات: طراحی آگهی چاپی (پوستر)
■ هویت بصری: هویت بصری، برندینگ، هویت سازمانی یک مجموعه (corporate identity)
■ نقاشی دیجیتال (تصویرسازی): کاراکترسازی، تصویرسازی
■ UI Design: برای ارائه توضیح ساده از رابط کاربری (ui design) باید به بخش بزرگتری به اسم تجربه کاربری (user experience) رجوع کرد. تعاریف بسیار زیادی از تجربه کاربری تا الان مطرح شده اما به نظرم یکی از زیباترین تعاریف این حوزه مربوط به این جمله است، که مفهوم اصلی طراحی تجربه کاربری را به خوبی بیان میکند «کاربر با استفاده از رابط (interface) بتواند کار خودش رو انجام بدهد». همینطور که در بالا اشاره شد مفهوم رابط کاربری در قلب تجربه کاربری جای دارد و یکی از بنیان های تجربه کاربری به حساب می آید. رابط کاربری درصدد است تا ارتباط ساده و قابل فهم برای کاربر به هنگام کار با وب سایت و اپلیکیشن های مختلف ایجاد کند.مهارت های مورد نیاز : آشنایی با ابزار های گرافیکی از قبیل Photoshop, Illustrator , sketch (هیچ محدودیت در استفاده از نرم افزار وجود ندارد با هر ابزاری که راحت هستید طرح خود را میتوانید پیاده سازی کنید). لازم به ذکر است که توانایی برنامه نویسیHtml , Css, JavaScript در این گرایش از مسابقات به هیچ عنوان مورد ارزیابی قرار نمیگیرد و تنها طرح گرافیکی شرکت کنندگان داوری میشود.
[irp]
چگونگی مراحل حضور در مسابقه
۱٫ مراحل حضور در مسابقه فن آورد بسیار ساده است که در ادامه به طور کامل توضیح داده می شود:مرحله اول : ثبت نام از طریق این لینک
- امکان ارسال رزومه در هر سه گرایش مرحله اول وجود دارد اما برای شرکت در مسابقه حضوری افراد تنها در یک گرایش برگزیده می شوند.
- ثبت نام بدون محدودیت سنی و برای همگان آزاد است.
- شرکت کنندگان می توانند به صورتی انفرادی و یا گروهی در این مسابقه شرکت نمایند.
- پس از ورود به سامانه اینترنتی و وارد کردن اطلاعات آثار، کد ثبت نام برای هر ورود دریافت می شود. در ضمن برگه قبول شرایط نیز باید توسط شرکت کننده تأیید شود.
۲٫ مرحله دوم: ارسال روزمه به صورت آنلاین
- آثار را از طریق بارگذاری در سایت می توان ارسال کرد.
- هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداقل ۳ اثر و حداکثر ۱۰ اثر می باشد.
- موضوع، تکنیک و شیوه اجرای آثار ارسالی آزاد میباشد.
- ابعاد آثار باید حداقل در سایز A4 و در فرمت JPG و با دقت ۱۵۰DPI و حداکثر حجم فایل ۱۵ MB و به صورت RGB ارسال شوند.
- لازم است سال طراحی، سفارش دهنده و عنوان پوستر نیز در توضیحات اثر به تفکیک ذکر شود.
- نامگذاری آثار باید به این صورت و ترتیب و به زبان انگلیسی انجام شود: نام و نام خانوادگی طراح، شماره تماس، شماره اثر. مثال: Hossein Sakha_09120000000_01
- توجه: فایلهایی که منطبق با این بند نامگذاری نشود به مسابقه راه پیدا نخواهد کرد.
- در پاسخ به رزومه های ارسالی تاییدیه دریافت ارسال خواهد شد.
- آثار باید تا ظهر روز ۵ آذر ارسال شوند.
- شرکت کنندگان در تمامی مراحل مسابقه مسئولیت اصل بودن و حق نشر آثار را بر عهده دارند. در صورت وجود هرگونه تعارض مطابق قوانین مربوطه برخورد خواهد شد. برگزارکننده میتواند در صورت بروز اختلاف دربارۀ حقوق معنوی آثـار، آنها را از مسابقه خارج کند و چنانچه این اختلاف پس از اهدای جوایز بروز کند، جایزۀ اهدایی را ملغی اعلام کند.
۳٫ مرحله سوم: داوری آثار و رزومه های ارسالی و دعوت از برگزیدگان جهت حضور در مسابقه
- معیار های مورد ارزیابی هیئت داوران :
- اصالت
- خلاقیت
- کیفیت
- خوانایی
- ارتباط با مخاطب
- کاربردی
- …
- فهرست اسامی شرکت کنندگانی که به مسابقه نهایی راه پیدا کردند از طریق سایت در تاریخ ۱۱ ام و ۱۲ ام منتشر خواهد شد.
۴٫ مرحله چهارم: ثبت نام در مسابقه حضوری توسط برگزیدگان
۵٫ مرحله پنجم: حضور برگزیدگان در مسابقه به مدت ۳ روز در تاریخ ۱۷، ۱۸، ۱۹ آذر ماه
جوایز رشته گرافیک
- نفر اول: ۷ سکه بهار آزادی + گواهی معتبر دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای
- نفر دوم: ۵ سکه بهار آزادی + گواهی معتبر دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای رتبه ملی
- نفر سوم: ۳ سکه بهار آزادی + گواهی معتبر دانشگاه شریف + بورسیه شغلی + بورسیه آموزشی + تندیس فن آورد + اعطای رتبه ملی
سوالات متداول در رشته گرافیک
- در مورد گرایش UI Design توضیح میدهید؟
گرایش UI Design امسال یکی از گرایشهای رشته برنامهنویسی کامپیوتر است که فقط جهت اطلاع و اشتباه نشدن، در رشته گرافیک نیز ذکر شدهاست. - جوایز گرایش UI Design به چه صورت است؟
جوایز این گرایش مانند جوایز رشته برنامهنویسی کامپیوتر میباشد. - چگونه میتوانم در مسابقه شرکت کنم؟
با مراجعه به سایت fanavard.com و انتخاب برچسب ثبت نام، میتوانید فرآیند ثبت نام را انجام دهید. - هزینه شرکت در مسابقه به چه صورت است؟
شرکت در مسابقه به صورت رایگان میباشد. - رشته گرافیک در چه گرایشهایی برگزار میگردد؟
هویت بصری، تبلیغات، نقاشی دیجیتال (تصویرسازی)، UI Design
ارتباط با جشنواره
- تلگرام: https://telegram.me/fanavard95
- وبسایت: www.fanavard.ir
2 پاسخ
این جشنواره دیگه برگزار نمیشه؟۹۹ به بعد برگزار نشده!؟
توی سایت خودشون چک کنید. خیلی از رویدادهای هنری سالانه، متوقف شدن.